Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorbeschouwing Hoek-FC Rijnvogels (14 oktober)

Vergulde vos artikelbanner
Rumling bouw artikel

VOORBESCHOUWING HOEK-FC RIJNVOGELS

Aanstaande zaterdag wacht de verste uitwedstrijd van dit seizoen als de Vogels naar Hoek in het verre Zeeland vliegen. Een oude bekende van twee seizoenen geleden. De uitwedstrijd werd destijds een 1-1 remise door een late gelijkmaker van de thuisclub nadat Niels van Veen (inmiddels vertrokken naar Ter Leede) voor de 0-1 had gezorgd. In de return op de Kooltuin waren de roodwitten in eigen huis met 2-0 de baas.

Afgelopen zaterdag won het team van Hein van Heek voor de eerste keer. De overwinning moet bevrijdend hebben gewerkt na een niet verwachte slechte start van het seizoen. Met deze boost in de voetbalbagage zal de trip naar Zeeland toch enigszins onbevangen kunnen worden gemaakt. Het zelfvertrouwen waaraan het in de verloren wedstrijden nogal aan ontbrak moet weer de basis vormen waarmee resultaten kunnen worden geboekt. Het werd tegen Rijsoord gedemonstreerd dus is het wel degelijk aanwezig in de ploeg die na de afgelopen overwinning van afgelopen zaterdag de Hoekers met open vizier en aanvallend voetbal tegemoet wil treden. De thuisclub kan tot op heden bogen op een behoorlijk resultaat met een gedeelde derde plaats op de ranglijst. Voor de Katwijkers nog een eind uit het zicht maar hopelijk is de inhaalrace nu begonnen. Hoek schakelde overigens gisteravond in de herkansing en in de soap rondom de strafschoppenserie FC Lisse uit in de KNVB beker en ontmoet nu in Almelo Heracles.

Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner

Koetshuis de burcht artikelbanner
REM artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten