Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorbeschouwing Hoofdklasse: FC Rijnvogels trapt af in Vlaardingen

Rurh gold artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Aanstaande zaterdag gaat het echte werk weer beginnen. Na een behoorlijk succesvolle oefencampagne zal moeten blijken waar de Rijnvogels nu werkelijk staan als er aan de Zwaluwenlaan in Vlaardingen de ouverture van het nieuwe seizoen wordt afgewerkt. Het verleden heeft bewezen dat het er in de competitie weer heel anders aan toe gaat dan in de aanloop naar het seizoen. Een bekend gegeven.

Trainer Heen van Heek beschikt over een groep waarin oude bekenden zullen ontbreken maar een aantal nieuwe talenten hun opwachting hebben gemaakt. In principe is er potentie voldoende om goed mee te kunnen draaien in de Hoofdklasse waarin de Vogels streekgenoten Noordwijk en Ter Leede zullen ontmoeten, twee teams die door insiders ook tot de betere ploegen worden gerekend. Hoe staat Zwaluwen er voor? Een oude bekende tegenstander uit het verleden. De zwartwitten eindigden in de twee voorgaande jaren waarin de Rijnvogels hen ontstegen waren in de middenmoot. Je zou dus kunnen stellen dat het een stabiele Hoofdklasser is. Het wordt dus een weerzien daar in Vlaardingen. De eerste klap zou voor de Katwijkers de bekende daalder waard zijn. Belangrijk want de week daarna komt Noordwijk al op bezoek. Voorlopig eerst maar eens de drie punten uit het Zwaluwennest mee zien te pikken.

Om er weer even in te komen, dit waren de mutaties van de afgelopen zomer op de Kooltuin:

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Gekomen: Jeffrey Verkerk (TOGB), Ivailo Staal (Westlandia), Lesley Kluivers (FC Boshuizen), Oliver Rifai (FC Lisse), Donaldo Sanches Silva (Ajax, am), Joost Leonard (Rijnsburgse Boys), Ryan Luttigheid (RKDEO), Robbin van Dijk (Rijnsburgse Boys), Luuk Slegt (PEC Zwolle), Wesley de Ruiter (Rijnsburgse Boys)

Vertrokken: Niels van Veen (Ter Leede), Joey Zandbergen (Rijnsburgse Boys), Thom de Vries (UVS), Sonny ten Hoope (Noordwijk), Jop Verhagen (Westlandia), Ogür Kaya (Odin’59), Pepijn Kooij (Alphense Boys), Rob Zandbergen (Ter Leede), Sander van der Horst (gestopt), Mitchel Theuns (VVSB), Teun Guijt (Katwijk), Mitchel Beyersbergen (RKAVV), Peter Messemaker (gestopt)

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten