Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorbeschouwing Jong Almere City FC – FC Rijnvogels

Catsanddogs artikel
Rumling bouw artikel

Aanstaande zaterdag de vierde uitwedstrijd op rij voor FC Rijnvogels. Een duel in de kelder van de derde divisie A. De thuisploeg, nummer 18 en tevens hekkensluiter, tegen de bezoekers, nummer 16. Het verschil tussen beide teams is momenteel vijf punten in het voordeel van de Katwijkers.

Na de min of meer ingecalculeerde nederlaag (3-1) van afgelopen dinsdag tegen de nieuwe koploper FC Lisse zijn de zorgen voor de Vogels alleen nog maar toegenomen. Een aansluiting met de middenmoot zit er hoogstwaarschijnlijk niet meer in en het is voor het team van trainer Hein van Heek nu zaak om van de onderste twee plaatsen, die rechtstreekse degradatie betekenen, weg te blijven. Dan moeten de broodnodige punten zaterdag wel mee naar Katwijk worden genomen. Punten waar het team de laatste weken niet meer aan toe kwam. De heenwedstrijd werd destijds met 4-2 winnend afgesloten dankzij treffers van Arno Dijkstra (2), Jop Verhagen en een eigen doelpunt van Jong Almere City FC. Voor een dergelijke uitslag wil iedere rechtgeaarde Rijnvogel-fan direct zijn handtekening plaatsen. Mag ook ietsje minder zijn als het kwartje nu maar eens de goede kant op wil rollen. Het wordt de hoogste tijd. De resultaten na de winterstop spreken in ieder geval in het voordeel van FC Rijnvogels met zes punten uit zeven duels tegenover twee punten uit zes wedstrijden voor de ploeg uit Flevoland.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner

 

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten