Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorbeschouwing Olympia-FC Boshuizen (22 oktober)

Brasserie VIS artikelbanner
Rumling bouw artikel

Wordt er aanstaande zondag in Gouda tegen Olympia weer een uiterste krachtsinspanning van FC Boshuizen gevraagd? Het door vele blessures geteisterde team van trainer Jasper de Muijnck heeft een – waarschijnlijk nog niet door een andere club gehaald- record aan spelers die in de lappenmand vertoefden. Mogelijk is dat komend weekend ook nog het geval. De vraag is hoeveel er voor de komende wedstrijd uit zullen komen. In ieder geval hebben de wel beschikbare manschappen afgelopen zondag in Den Haag tegen BMT bewezen dat met alles uit de tenen te halen er toch een resultaat valt te behalen (1-2 winst).

Nu dus op naar Gouda. De stad die bekend staat om haar lekkere kaas. De Leidenaren laten zich dit beleg aan de Bodegraafsestraatweg toch niet van het brood eten? Vorige voetbaljaargang wist Boshuizen er nog met 0-2 te winnen, nadat de ploeg na de verloren thuiswedstrijd (0-1) nog iets had goed te maken.

Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Dit seizoen won Olympia pas een keer. De Goudse formatie staat op vier punten, drie minder dan de mannen van de Boshuizerkade. Wil het gat van vijf punten met de tot op heden foutloze koploper Unitas niet groter worden dan zal een driepunter noodzakelijk zijn. Waarom zou het ook nu weer niet kunnen?

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten