Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Houssin Bezzai (Lugdunum): ,,Lichtzinnigheid uit den boze”

Brasserie VIS artikelbanner
Brasserie Park

Voorbeschouwing 4: Lugdunum (tweede klasse C, zaterdag)

Met groot machtsvertoon greep Lugdunum de titel in het afgelopen seizoen. Twee potjes gingen slechts verloren en er werd acht keer gelijk gespeeld. Alle andere wedstrijden werden gewonnen, niet zelden door een dominante Leidse ploeg. Dat Lugdunum kampioen zou worden werd al snel duidelijk, het bleef enkel de vraag wanneer de champagne ontkurkt kon worden. Het gevolg van de dadendrang is dat de kikkers dit seizoen uitkomen in de tweede klasse en daar wachten overheerlijke wedstrijden tegen onder meer Valken’68, Voorschoten’97, DoCoS, UVS, TAVV en RCL. Afgelopen weekend deed de ploeg van Jan Wansink, Henk de Cler en Henk Kersten mee aan een toernooi bij FC Rijnland. Van VV Leiden werd met 2-0 gewonnen en tegen de gastheer was het resultaat wat minder (3-2). Na afloop sprak Hennie Kanbier met routinier Houssin Bezzai over waar Lugdunum staat en wat de verwachtingen zijn voor het aanstaande seizoen.

Mutaties:

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Amstel radler artikelbanner

Gekomen: Mario van der Pluym (FC Rijnland, zo), Martijn van Leeuwen (FC Rijnland,zo), Arash Latifi (ARC), Abdel Ali Elbaroudi (Roodenburg, za), Marouan Derouich (SVC’08), Danny Boom (-).

Vertrokken: Said Ajar (Roodenburg, lager elftal).

Districtsbeker:

2 september: Hoofddorp sv-Lugdunum

9 september: Lugdunum-Arsenal ASV

16 september: SVW’27-Lugdunum

Competitie (eerste drie wedstrijden):

23 september: Lugdunum-TAVV

30 september: CVC Reeuwijk-Lugdunum

7 oktober: Lugdunum-DoCoS

Henny’s rits artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten