Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RCL doet mee om de Rookvrije Generatie Award

ALV artikelbanner
Duke of Oz artikel

RCL is genomineerd voor de Rookvrije Gereratie Award. De Leiderdorpers werken momenteel aan een rookvrij complex. Daarmee wil de club kinderen in een gezonde omgeving laten sporten en voorkomen dat zij zelf gaan roken. RCL is de eerste amateurvoetbalvereniging die het initiatief nam om te gaan voor een rookvrije generatie.

Op dit moment mag er alleen nog in een speciale ruimte bij de kantine worden gerookt. Wanneer het nieuwe clubgebouw op sportpark de Bloemerd klaar is, zal het rookverbod voor het hele sportcomplex ingaan. Roken mag dan alleen nog buiten de hekken van RCL.

De Rookvrije Generatie Award is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en Longfonds. Op 22 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. Op de verschillende initiatieven kan worden gestemd. De stemmen tellen voor vijftig procent mee in de einduitslag. De andere vijftig procent van de punten wordt door de jury toegekend.

Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner

Stemmen? Dat kan via deze link.

Bron: Sleutelstad

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten