Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RCL krijgt gezicht voor seizoen 2017/18

Vergulde vos artikelbanner
Catsanddogs artikel

De selectie van RCL voor komend seizoen begint nu al redelijk vorm te krijgen. Eerder deze week kondigde Michael Schouten van tweededivisionist VVSB aan deze zomer de overstap naar De Bloemerd te maken. Daarnaast maakten de Leiderdorpers bekend dat een groot deel van de huidige selectie blijft.

Zo zullen doelman Andrew Bontje, Robin Brasker, Thom Wijnalda, Leroy Westrienen, Renaldo Nagtegeller, Max Glasbeek, Nick Permanand, Nick Guyt, Tommy Sinteur, Mickey Tromp en Nick Scheurwater ook in het seizoen 2017/18 voor RCL uitkomen. Daar tegenover staat het vertrek van routinier Frank Hillebrandt, die in een lager team gaat spelen. Verder is de ploeg van trainer Stefan Luykx, die eveneens aanblijft, nog bezig met zoektocht naar twee gerichte versterkingen.

RCL staat momenteel vierde in de tweede klasse met vijf punten achterstand op koploper Te Werve. Mocht het belangrijke inhaalduel met concurrent Valken ’68 zaterdag worden gewonnen, dan is het gat met de lijstaanvoerder nog maar twee punten.

Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten