HomeZaterdagDerde klasseRCL speelt zich na verlenging naar de finale

RCL speelt zich na verlenging naar de finale

-

Nacompetitie (eerste en tweede klasse)- RCL heeft zich door een 3-3 gelijkspel verzekerd van een finaleplaats voor een plek in de eerste klasse. De ploeg van Stefan Luykx en Henk Buyn startte met een 3-1 voorsprong op zak en kwam na zeven minuten in een zetel te zitten na een treffer van Nick Scheurwater. De Leiderdorpers kregen kans op kans om Hellevoetsluis definitief te breken, maar de bezoekers bleven in leven en scoorden uit het niets zelfs tegen. In de tweede helft kreeg de thuisploeg het allengs lastiger, maar de stand bleef lang gelijk. Terwijl de extra tijd al liep ging het echter mis voor de Racing Club. Binnen een minuut scoorde Hellevoetsluis tweemaal en daar bleef het bij en dus was er een verlenging nodig om een winnaar aan te wijzen. Dat werd alsnog RCL door treffers van Thom Wijnalda en invaller Mart van Kins (prachtige goal). Een uitgebreid verslag volgt morgenochtend.