Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Samenvatting ARC-RCL (3 juni)

Rurh gold artikelbanner
Brasserie Park

Een uitgebreid verslag en interviews werden al eerder geplaatst, maar met dank aan de collega’s van Studio Alphen ook nog eens de bewegende beelden van de confrontatie in de nacompetitie tussen ARC en RCL. Meer dan de moeite waard!

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

2 Comments

 1. Rene Huis in 't Veld

  6 juni 2017 at 19:35

  Is er bij jullie iets bekend wat of KNVB district West 2 doet met de opengevallen plek in de zaterdag 1e klasse B. Haaglandia was afgelopen seizoen automatisch als degradant aangemerkt in de Hoofdklasse A, maar keert vanwege faillissement niet terug in de 1e klasse B. Er heeft ook geen extra troostfinale plaatsgevonden tussen de verliezers van de nacompetitie finales (RCL & Nieuwenhoorn). Tevens werkt dit ook door naar lager gelegen klassen.

  • Redactie

   Redactie

   7 juni 2017 at 06:25

   Goedemorgen,
   Voor zover ons bekend blijft alles zoals het nu is. Vanavond zouden de laatste beslissingen vallen via de KNVB over open
   gevallen plaatsen. Zodra er nieuws is, zullen wij dit op onze website delen.

   Vr gr, red. LAV

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten