Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Thom de Vries van FC Rijnvogels naar UVS

Brasserie VIS artikelbanner
Duke of Oz artikel

Thom de Vries komt voort uit de jeugdopleiding van Quick Boys en heeft in het seizoen 2012-2013 zijn debuut gemaakt in het eerste elftal. In zijn eerste jaar als senior won de ijverige spits de beloftencompetitie met Jong Quick Boys. In het seizoen 2013-2014 maakte De Vries veelvuldig zijn opwachting in de hoofdmacht van de blauwwitten. De aanvaller (24) kwam in het seizoen 2014-2015 tot tien optredens in de hoofdmacht van Quick Boys. Na het wegvallen van de zwaar geblesseerde Yordi Teijsse werd De Vries de nieuwe aanvalsleider van Quick Boys.

Dit seizoen speelt De Vries bij FC Rijnvogels waar hij in de voorbereiding op dit seizoen negen keer het net wist te vinden, maar de aanvaller heeft op De Kooltuin na een goed begin en basisplaats geen kans meer gekregen. Dit is ook de reden dat De Vries op zoek is gegaan naar een nieuwe uitdaging en om het plezier in het voetbal terug te krijgen. UVS is daarvoor een uitgelezen mogelijkheid waar de ambitie voor de komende jaren duidelijk en vooruitstrevend is en goed past bij de plannen van de doelpuntenmaker.

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten