Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ties de Ruijsscher (Hoofd Jeugdopleiding) langer bij UVS

Mooi artikelbanner
Catsanddogs artikel

UVS en Ties de Ruijsscher zetten de samenwerking voort. Het hoofd jeugdopleiding vindt dat UVS goede plannen heeft voor de toekomst en wil derhalve verder. ,,We hebben een lijn uitgestippeld voor de jeugdopleiding waarin ik me helemaal kan vinden”, zegt De Ruijsscher. Sinds dit seizoen is Ties hoofd jeugdopleidingen bij UVS (in het seizoen 2014-2015 en 2015-2016 was hij bij UVS betrokken als coördinator van de C, D E en F jeugd). In het dagelijks leven werkt Ties bij het facilitair bedrijf defensie als hoofd van een frontoffice bij de marechaussee op de locatie Schiphol. UVS is tevreden over de prestaties van Ties en wil ook graag met hem verder.

Als hoofd jeugdopleiding is Ties verantwoordelijk voor de continuïteit van het beleid op “ De Kikkerpolder” . Binnen dit beleid valt onder andere het aansturen van de technische staf (trainers jeugdselecties, opleiding onderbouw (E en F), Ukken en het bewaken van de speelstijl binnen de jeugdafdeling. Eerder in de week werd bekend gemaakt en op deze website al gepubliceerd dat hoofdtrainer Jeroen Hoefnagel zijn trainersloopbaan eveneens voortzet bij UVS.

Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Johlex bouw artikelbanner
REM artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten