Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zware blessure voor doelman Niels van den Burg (UVS)

Mooi artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Tweede klasse C (zaterdag)- UVS zal het de rest van het seizoen en naar alle waarschijnlijkheid een deel van het volgende seizoen moeten stellen zonder doelman Niels van den Burg. Recent raakte de sluitpost van de ploeg van Steef Roodakkers geblesseerd op de training en helaas voor de blauw-witten heeft onderzoek inmiddels uitgewezen dat Van den Burg voorlopig zal moeten toekijken. Van den Burg was net als vorig seizoen bezig aan een sterke fase en dus mag zijn wegvallen gezien worden als een flinke strop voor de ploeg van Steef Roodakkers.

De ongelukkige doelman: ,,De voorste kruisband is kapot en moet geopereerd worden. De binnenste knieband is eveneens beschadigd (tweedegraads), maar dat heelt vanzelf met behulp van een brace. De meniscus is gelukkig nog heel voor zover dat kon worden beoordeeld. Er zit nog teveel vocht in het gewricht om snel te kunnen opereren. Ook is er nog sprake van een botkneuzing. Die mankementen moeten eerst weg voordat men kan gaan opereren. Naar alle waarschijnlijkheid kan er pas half januari worden geopereerd.”

Onze voltallige redactie wenst Niels alle sterkte toe en hoopt dat de keeper straks weer volledig fit deel kan gaan uitmaken van de hoofdmacht van UVS.

Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten