Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Arie van Duijn: ,,De drive van Valken’68 is heel groot”

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie Park

Tweede klasse C (zaterdag)- Arie van Duijn wil volle bak door richting de nacompetitie. ,,Niet verslappen en niet verzaken. Je moet als ploeg een goed gevoel meenemen naar de nacompetitie. Wat dat betreft ben ik op mijn wenken bediend door de ploeg. Er zit een geweldige drive in deze groep. Met deze instelling kunnen we ver komen. Ik heb genoten van het spel en het is ook weer prima dat de nul is gehouden”, stelde de Katwijker monter.

Valken’68 won uiteindelijk nipt met 0-1 van VDL en bleef zo derde in de rangschikking. ,,Dat is het enige verwijt dat ik mijn spelers kan maken. We hadden er veel meer moeten maken, want het krachtsverschil was heel groot. Ik heb ze dat in de rust ook verteld. Na de pauze kwamen er nog eens legio kansen bij en we hebben een kans laten liggen een hoge uitslag neer te zetten. Maar los daarvan kan ik enkel maar tevreden zijn. Als je in deze fase en met de wetenschap dat je al nacompetitie speelt dit kunt opbrengen, zit het wel snor met de mentaliteit.”

Uiteindelijk was de ingevallen Ronald Kuijt de enige die kon scoren tegen de middenmoter, waarbij John van Rijn de assist op zijn naam kreeg. Bij Valken’68 maakte Marc Langeveld weer wat speelminuten en de middenvelder lijkt dus een belangrijke steen te kunnen bijdragen straks bij het toetje na zijn langdurige afwezigheid vanwege een zware knieblessure. Het ziet er dus goed uit bij de geelhemden, maar Van Duijn rekent zich uiteraard nog niet rijk. ,,Zeker niet, maar het is wel prettig te constateren dat de juiste vorm en beleving er al is nu het dadelijk om de prijzen gaat.”

Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten