Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Selectie Valken’68 blijft grotendeels intact

Brasserie Park
Rumling bouw artikel

Ondanks dat het huidige seizoen nog in volle gang is, wordt er achter de schermen al druk gekeken naar het volgende voetbalseizoen. Welke spelers gaan er weg, blijven er of komen er misschien wel bij voor het seizoen 2017-2018? Uit de gesprekken met de huidige spelers is duidelijk geworden dat het wel goed zit met de selectie van Valken’68. Het merendeel van de eerste groep heeft namelijk te kennen gegeven ook volgend seizoen actief te zullen zijn op ’t Duyfrak en ook van de tweede groep zullen de meeste spelers blijven. Inmiddels hebben de volgende spelers van de eerste groep hun jawoord gegeven aan de club: Erwin van der Nagel, Kevin Sip, Sander van Duijn, Danny Boere, Mark van der Plas, Stefan van der Plas, Arjan Haasnoot, Jeroen Haasnoot, Peter de Best, Mathijs de Mooij, Sven Boonstoppel, Robbert van Delft, Jaco van der Bent, Lars van Bommel, Marc Langeveld, John van Rijn, Rody Redel en Stefan de Mooij.

Tegen het blijven van deze spelers staat in ieder geval het vertrek van Erwin de Ridder. Deze speler heeft de afgelopen jaren duidelijk zijn waarde laten zien voor de Valken. Valken’68 wil hem hiervoor alvast hartelijk danken en hoopt dat Erwin afscheid kan gaan nemen met een mooie prijs, namelijk een promotie naar de zo gewilde eerste klasse. Achter de schermen is de Commissie Voetbaltechnische Zaken in samenspraak met de technische staf druk bezig voor enkele versterkingen voor het komende seizoen. Binnenkort volgt hier meer duidelijkheid over op de website van de club.

Bron: William Hufkens, Valken ’68

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten