Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Valken’68: Stabiliteit en duurzaamheid belangrijke factoren in de sport

Duke of Oz artikel
Brasserie Park

De Commissie Voetbaltechnische Zaken (CVZ) is verheugd dat wij kunnen melden dat de complete trainersstaf ook volgend seizoen weer op het veld zal staan om de selectie van Valken ’68 te trainen en te begeleiden. Deze week hebben het bestuur en Arie van Duijn overeenstemming bereikt over een verlenging van hun samenwerking voor de duur van nog een seizoen. Dit wordt het derde seizoen dat Arie van Duijn aan onze club verbonden zal zijn.

Assistent-trainer Jaco van Staalduinen zal dus ook volgend seizoen aan het roer van het 2e elftal  staan en Arie van Duijn assisteren bij de wedstrijden van het 1e elftal. Ook Jan Valk zal zijn keeperstrainingen continueren. Naast de heugelijke feiten zijn we als CVZ ook zeer content dat we kunnen mededelen dat Henk van der Nagel en Christyan Schoneveld hun woord hebben gegeven om volgend seizoen de trainers te zullen assisteren.

De CVZ wenst de trainers veel succes in het volgend seizoen en zien uit naar een voortzetting van de prettige samenwerking. Maar zover is het echter nog niet, want allereerst ligt er nog de uitdaging om dit jubileumjaar af te sluiten met mooie sportieve prestaties.

Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner

CVZ Valken’68

 

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten