HomeZaterdagDerde klasseKoudekerk heeft LSVV'70 nodig

Koudekerk heeft LSVV’70 nodig

-

Derde klasse A (zaterdag)- De wedstrijd tussen LSVV’70 en BSC’68 kwam niet tot een einde. Bij een stand van 0-0 werd het treffen in de 62ste minuut gestaakt. De scheidsrechter van dienst voelde zich niet geheel okselfris en kon niet verder. Trainer Freek Jansen namens de Leidse ploeg. ,,Er was ons al aangegeven dat de arbiter de ziekte van Pfeiffer had gehad en in de rust gaf hij al aan dat hij niet wist of de wedstrijd kon worden uitgespeeld. Dat lukte dus niet, maar gelukkig viel het achteraf allemaal wel mee. We hebben nog gezocht naar een vervanger, maar in die missie zijn we niet geslaagd. We proberen het restant in overleg met BSC’68 zo snel mogelijk uit te spelen. Bij voorkeur op een doordeweekse avond.” Voor Koudekerk is die hervatting minimaal zo belangrijk omdat die ploeg nog steeds periodekampioen kan worden ondanks de 1-0 nederlaag bij WDS. LSVV’70 moet dan wel winnen en dus knipoogt de ploeg van Alex Redel nadrukkelijk naar de Leidenaren.