Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

ASC: van oud naar nieuw en 125 jarig bestaan in beeld

Drankenhandelleiden artikelbanner
Mooi artikelbanner

Het werd een gouden dag voor ASC uit Oegstgeest. De stokoude club verkaste van de Duivenvoordestraat naar de Overveerpolder en tevens bestonden de rood-zwarten 125 jaar. In een grote optocht liepen alle leden naar het nieuwe sportpark, dat even later onder overweldigende belangstelling werd geopend door Jaap Smit, commissaris van de Koning van Zuid-Holland.
Na het zingen van het nieuwe clublied werd er een demonstratiewedstrijd cricket gehouden en speelde het eerste tegen het Lucky Ajax-team van onder meer Sjaak Swart, Kiki Musampa en Angelos Charisteas. ASC-doelman Ragnar Oosterhof kreeg na ruim twintig jaar trouwe dienst een waardig afscheid. En er was nog veel meer te beleven, getuige de fotoreportage van J.P. Kranenburg en Jolanda Ciere die onder meer aanwezig waren namens Leidenamateurvoetbal.nl.

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten