Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Huib van Oostrom Soede langer bij Voorschoten’97 (zondagtak)

Voorschoten’97 is verheugd te kunnen melden dat er overeenstemming is bereikt met Huib van Oostrom Soede om nog twee seizoenen hoofdtrainer te blijven van de zondagselectie. Van Oostrom Soede past in ons beleid als vereniging om meer jeugd in te passen en de trainer heeft dit jaar succesvol jeugd en 2e elftal spelers in de eerste elftal selectie opgenomen. De club gaat graag met Van Oostrom Soede deze nieuwe lichting verder ontwikkelen en op die manier zorgdragen voor stabiliteit van de prestaties van Zondag 1. Dit zal enige tijd vergen en vandaar dat we graag het vertrouwen uitspreken in minimaal de komende 2,5 jaar verdere samenwerking. De selectie en begeleiding staan ook achter dit besluit.

Ingekomen bericht: Igor van den Essen, Technische Zaken

Note redactie: Van Oostrom Soede blijft voor de komende twee seizoenen ook aan als trainer van zaterdagtweedeklasser Te Weve, dat onder meer uitkomt in 2C tegen DoCoS, Valken’68, UVS en RCL.

Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten