Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Lugdunum weet weer wat verliezen is

Catsanddogs artikel
Mooi artikelbanner

Districtsbeker- Het was weliswaar niet in competitieverband, maar Lugdunum heeft sinds geruime tijd weer eens een officiële wedstrijd verloren. In Wateringen verloor de ploeg van Jan Wansink, Henk de Cler en Henk Kersten met 2-1 van VELO in het kader van de districtsbeker. Wansink gaf na afloop aan minder moeite te hebben met een nederlaag in de bekerstrijd, maar tevens dat de Leidse ploeg toch wel graag verder had willen bekeren.

De Leidenaren kwamen tegen de nummer drie uit de derde klasse B op zaterdag nog wel op voorsprong door spits Soufiane Boukhidous. In het verloop van het duel boog de gastheer, op eigen veld in competitieverband nog ongeslagen, de score evenwel om. Wansink: ,,We hebben de kans laten liggen om op 0-2 te komen. Dan was het wel klaar geweest. Door twee onoplettendheden ging het uiteindelijk fout. Aan de ene kant is het wel jammer, maar misschien ook wel weer eens goed om onderuit te gaan. Daarnaast spelen we door het hele jaar veel wedstrijden en de belasting kan ook wel eens te groot worden. Bovenal moeten we kijken of de door Adam Atif opgelopen blessure niet te ernstig is. Hij viel al na een kwartier uit en uiteraard kunnen we hem in de komende weken erg goed gebruiken. We kunnen de eerste periodetitel pakken en daarna treffen we met Valken’68 een loodzware tegenstander. Natuurlijk zijn die wedstrijden belangrijker dan deze verloren bekerwedstrijd. We staan in elk geval weer even met beide voeten op de grond.”

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten