Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oranje Onder-16 langs Polen op nieuw complex ASC

Catsanddogs artikel
Vergulde vos artikelbanner

Op Sportpark Overveer, de nieuwe thuishaven van ASC, werd woensdag jl. de vriendschappelijke jeugdinterland tussen Oranje Onder-16 en de leeftijdsgenoten van Polen gespeeld. Het werd een gemakkelijke middag voor Oranje. In een fraai herfstzonnetje stond het bij rust al 3-0 door fraaie goals van Naoufal Bannis (Feyenoord), Ryan Gravenberch en Brayen Brobbey (beiden Ajax).

In de tweede helft genoot het publiek van een nog soepeler combinerend Nederland dat Polen eigenlijk geen kans gaf. Behoudens een volley van Bartosz Zynek ( Queens Park Rangers) vanuit een corner die kiezelhard op de lat eindigde, was Nederland veruit de bovenliggende partij. Regelmatig werd gescoord en zo liep Nederland uit tot 7-0. De laatste treffer van Sontje Hansen (Ajax) was de fraaiste en de vele toeschouwers beloonden hem met een staande ovatie.

Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Vrijdag a.s. is de replay van deze wedstrijd en wederom wordt gespeeld op Sportpark Overveer in Oegstgeest. Aanvang 16.00 uur en de toegang is gratis. Komt dat zien.

Bron: ASC, Hans Schiphorst
Foto’s: Tim Laan

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten