Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oranje Onder-16 voor interlands naar nieuwe complex ASC

ALV artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Op woensdag 25 en vrijdag 27 oktober aanstaande vinden er op ASC twee bijzondere jeugdinterlands van Oranje Onder-16 plaats. De vriendschappelijke wedstrijden worden gespeeld tegen Polen Onder-16 en vangen op beide dagen aan om 16.00 uur ’s middags.

ASC is bijzonder trots dat de KNVB het nieuwe Sportpark Overveer heeft uitgekozen voor deze interlands. Met hulp van veel vrijwilligers willen we er voor de hele regio een mooi voetbalfeestje van maken. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar het Oranje van de toekomst. Tijdens de oefeninterlands komt wellicht ook (oud-)ASC’er Hugo Wentges in actie. De keeper van ADO Den Haag behoort tot de selectie van vier keepers.

Gezien het aanvangstijdstip hoopt ASC dat juist ook veel scholieren de wedstrijden zullen bezoeken en wellicht te dromen om in navolging van ASC-internationals Iman Dozy en Henk Wamsteeker zelf ooit het Oranje-shirt te dragen.

Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

De toegang is gratis, het complex is open vanaf 14.30 uur. Komt allen!

Bron: website ASC

 

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten