Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Alex Redel en Charl van Goozen aan de slag bij Meerburg

Brasserie Park
ALV artikelbanner

Alex Redel (foto), de 42-jarige oud trainer van ARC en Koudekerk, is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Meerburg. Hij zal samen met Charl van Goozen, weer terug bij Meerburg, de trainingen voor de selectie verzorgen. Zaterdag 12 augustus zullen Redel en Van Goozen samen met de overige staf starten met de eerste trainingen van het seizoen. We wensen de leidsmannen en de spelersgroep veel succes voor het eerste seizoen op de zaterdag.

Gedurende de zomer hebben het bestuur en Ron de Roode besloten de tussen hen bestaande arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden te beëindigen. Luan Kameri, de oud trainer van Meerburg 2, heeft direct bij het bekend worden van de overstap naar zaterdag aangegeven dat hij niet mee zou kunnen naar de zaterdag. We danken beide heren voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen beiden veel succes.

Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Namens bestuur van Rkvv Meerburg, Michiel Cuijpers

Note redactie: Redel bereikte met Koudekerk drie keer achtereen de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse (respectievelijk vierde, derde en vijfde in de eindrangschikking). Het laatste stapje kon even zo vaak niet worden gemaakt. Van Goozen zou aan de slag gaan bij de zaterdagtak van FC Rijnland, maar ondertussen is er geen toekomst meer voor de geel-groenen op zaterdag. De zondagtak daarentegen wil komend seizoen hoge ogen gaan gooien in 3A.

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten