Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

FC Rijnland (za) aast op vierde plek

Rumling bouw artikel
Mooi artikelbanner

Vierde klasse A (zaterdag)- Zoals te verwachten viel had FC Rijnland geen kind aan hekkensluiter WVC (7-0). Van een wedstrijd was van meet af aan geen sprake en er viel voor beide teams eigenlijk geen eer te behalen, aldus de winnende trainer Roberto Escudero. De Leidse doelpunten kwamen op naam van Ozan Demirbas, Michael de Roode en Efe Yagin. Zij scoorden ieder twee keer. De andere treffer kwam op naam van Dave Otter.

Vorige week kwam FC Rijnland niet in actie bij Blauw Zwart, omdat de spelerspassen spoorloos waren van de groen-gelen. Deze week werd een straf uitgesproken door de KNVB en die kwam neer op drie punten in mindering en een geldboete van honderd euro. Escudero: ,,Dat we een geldboete hebben gekregen is te begrijpen en dat accepteren we ook. Met de punten in mindering gaat de club niet akkoord. We wilden gewoon spelen en zouden ons allemaal identificeren. Juist deze week werd bekend dat de spelerspassen komen te vervallen en dat legitimatie volstaat voor deelname aan wedstrijden. Dan zou het wel erg wrang zijn wanneer we alsnog bestraft blijven. De drie punten kunnen we ook prima benutten want we doen ondertussen mee om de vierde plaats. Die stek zal straks vast een prijs opleveren. Het is leuk dat drie Leidse clubs om dat been vechten. VV Leiden is in zicht gekomen en Roodenburg morste punten tegen UDO. Dus uit geslagen positie hebben we ons prima opgewerkt. De pot tegen WVC had verder weinig waarde. je krijgt zoveel kansen dat je als trainer eigenlijk nooit tevreden kunt zijn met de gemiste kansen in verhouding tot de wel benutte kansen. Maar goed; geen kaarten en blessures en dus optimistisch op naar de volgende echte uitdaging.”

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten