Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Makkelijk vrachtje voor Meerburg

Brasserie Park
Vergulde vos artikelbanner

Vierde klasse A (zaterdag)- Zoals te verwachten viel heeft Meerburg eenvoudig gewonnen van staartploeg Wassenaar. Het werd 4-0 in Zoeterwoude. Daarmee profiteerde de ploeg van Alex Redel in elk geval van (halve) missers van twee concurrenten. Alphia ging onderuit bij Hazerswoudse Boys (3-1) en VVSB verspeelde tamelijk verrassend twee punten op bezoek bij de nummer voorlaatst WVC (0-0).

Redel wilde niet te lang stil staan bij de eenvoudige zege. ,,Dat we hebben gewonnen is het belangrijkste, maar we hebben enkel te weinig gescoord. We hebben genoeg kansen gehad op een grotere uitslag, maar helaas waren we niet altijd scherp genoeg. We gaan nu in elk geval goed mee in de top vijf.”

Feike Voorbij was tweemaal succesvol, terwijl Daan van der Zwaan weer een treffer aan zijn totaal toevoegde. De meest opvallende naam bij de doelpuntenmakers was die van Joep van Vuren. De topscorer allertijden is nog altijd stand-in bij de withemden en bleek het scoren dus niet verleerd te zijn. Volgende week staat Meerburg stil om daarna de eerste seizoenshelft af te sluiten met een thuiswedstrijd tegen Football Factory.

Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Koetshuis de burcht artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten