Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Roodenburg (zo) moet uitwijken vanwege engerlingenplaag

Rurh gold artikelbanner
Duke of Oz artikel

Door aanhoudende problemen met de Engerlingen-plaag in het hoofdveld van Roodenburg is, op advies van het hoofd Competitiezaken KNVB, in overleg met de tegenstander, de wedstrijd Roodenburg -Toofan van zondag 15 – 10- 2017 gewijzigd in Toofan – Roodenburg.

Het bestuur van Roodenburg betreurt de noodzaak om deze wedstrijd om te zetten, doch werkt op deze wijze graag mee aan het behoud van een zo gelijkmatig mogelijk competitieverloop.
Voorts verwachten het bestuur en de technische staf van Roodenburg dat hiermee het zondagteam, door het wedstrijdritme te behouden, een stijgende lijn in de spelprestaties weten op te pakken.
Met de Gemeente Leiden wordt intussen naarstig overlegd hoe het speelveld zo spoedig mogelijk weer in aanvaardbare conditie kan worden gebracht. Het in onbruik zijnde voetbalveld zet mogelijk ook een officiële opening van de vernieuwde tribune op de lange baan! Nader bericht volgt.

Raymond Keur, voorzitter Roodenburg

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten