Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Activiteiten bij bijna ‘Jarige Job’ Roodenburg naderen

Rurh gold artikelbanner
Catsanddogs artikel

Recent werd er een interview op deze site geplaatst met Ronald van Weerlee van Roodenburg m.b.t. een aanstaand groot feest en de toekomst. De activiteiten rondom dat feest komen er eveneens aan en vandaar komen er oproepen en mededelingen vanuit de club en die wil onze redactie graag delen.

Het 7 tegen 7 toernooi

Maandagavond heeft de jubileumcommissie vergaderd. De toernooideelname is tijdens deze vergadering doorgenomen. Momenteel zijn er 11 – 12 teams geformeerd. Een aantal individuele spelers wil graag worden ingedeeld bij de teams. Dit verzoek is geen probleem. Mocht u in een “opwelling” toch willen deelnemen, dan is dit geen probleem. Laat het even weten, door een e-mail te sturen naar jlovink@casema.nl

Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

U wordt dan door Xander alsnog ingedeeld.  Wanneer er 12 teams zijn, dan doen ongeveer 120 personen mee aan het toernooi. Het toernooi begint om 14.30 uur en er wordt verzameld om 14.00 uur. We spelen op drie halve velden. Het toernooi is dan afgelopen om 17.00 – 17.30 uur. De deelnemers ontvangen een soepbon en na het toernooi vieren we feest met een DJ en een live zanger. Wie er komt …..? Wij rekenen op een grote opkomst, spelers en supporters! Tot zaterdag 20 mei.

Reünie zaterdag 27 mei

De aanmeldingen stromen binnen. Over de 110 personen hebben zich ( met/zonder) partner aangemeld voor de reünie, die om 19.30 uur begint. Om een goed overzicht te krijgen van wie er komen, doet u er goed aan om een e-mail te sturen naar Hans de Graaf. (hans.de.graaf@casema.nl). We hebben dan meteen een goed databestand voor de toekomst. Tijdens de reünie is er live muziek van Percey en zijn vrienden.  Zegt het voort.

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten