Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Wandelvoetbal bij Roodenburg

Catsanddogs artikel
Brasserie Park

Het is een nieuw fenomeen, geïntroduceerd door de KNVB: Walking Football.  Voetbal voor personen van 50 en 60 plus. Mannen, die jaren geleden hun voetbalschoenen op zolder hebben opgeborgen. Vanaf augustus zijn wij bij Roodenburg actief, enthousiast en gezellig bezig met wandelvoetbal. Bewegen voor ouderen is een must en men ontmoet oude bekenden.

Wandelvoetbal klinkt een beetje sloom voor de leek, maar het is spannender dan je denkt. Kom het maar eens doen, in plaats van het over na te denken.

Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Bij Walking Football mag er niet hard gelopen worden. Het is dus een kwestie van de bal in de voeten spelen. Keepers zijn er niet. Lichamelijk contact is niet toegestaan. Gespeeld wordt er op kleine veldjes met doelen van 3 meter lang en 1 meter hoog.
In competitie of toernooiverband speelt men 4 tegen 4 of 6 tegen 6.

Iedere dinsdagavond wordt er bij Roodenburg Walking Football gespeeld van 19.30 uur tot 20.30 uur. Wilt u een keer meedoen?  De mannen verzamelen om 19.15 uur. Wellicht heeft u een vriendenclubje en wilt u graag sparren tegen de oude
knarren?

Renzo Scanu is de contactpersoon voor het wandelvoetbal. Informatie kunt u verkrijgen via telefoon 06-10017089.

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten