Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Sportcafé en receptie bij Roodenburg (plus fotoreportage)

Brasserie Park
Brasserie VIS artikelbanner

Afgelopen vrijdagavond vond het maandelijkse sportcafé plaats bij Roodenburg. Het mooie weer en het lange weekend zorgde er voor dat het niet zo druk was als anders, maar dergelijke avonden zijn er vooral om te netwerken. De aanwezigen hebben vaak geen idee, wat er bijvoorbeeld bij een club of een omgeving gaande is. Onder de aanwezigen bevond zich wethouder Paul Dirkse. Degene, die niet onder ons meer is, maar die een belangrijke rol heeft gespeeld bij de totstandkoming van het sportcafé is Aad van der Luit. Rik van de Geest herdacht hem via een speech en 1 minuut stilte.

Aansluitend op het sportcafé was er de receptie. Een aantal clubs en instanties waaronder de KNVB en de COVS waren present. Er werden cadeaus ontvangen en in zijn speech refereerde voorzitter Raymond Keur op de waarden, die voor het spelen van voetbal zo belangrijk zijn, maar die tegenwoordig gemakkelijk worden “weggewuifd ” Aan individueel belang wordt meer waarde gehecht dan aan het groepsbelang.

Onderlinge bestuurscontacten zijn voor het voetbal zeer belangrijk. Een reden van Remco Mentink om namens Leiden Amateurvoetbal vijf voorzitters ( Lugdunum, Meerburg, ASC, UVS en Roodenburg) en de afgevaardigde van de KNVB op foto vast te leggen. Op sfeervolle wijze werd via deze receptie opgewarmd voor de reünie, die op zaterdagavond plaats vond (later meer daarover).

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Amstel radler artikelbanner

Hierbij een uitgebreide fotoreportage vanuit Roodenburg of meer precies van Ivonne Keur!!. Meer foto’s zijn terug te vinden via de club zelf of Facebook van de club uit Leiden-Noord.

Brasserie meelfabriek
Henny’s rits artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten