dinsdag, april 16, 2024
HomeVierde klasseRoodenburgSportcafé en receptie bij Roodenburg (plus fotoreportage)

Sportcafé en receptie bij Roodenburg (plus fotoreportage)

-

Afgelopen vrijdagavond vond het maandelijkse sportcafé plaats bij Roodenburg. Het mooie weer en het lange weekend zorgde er voor dat het niet zo druk was als anders, maar dergelijke avonden zijn er vooral om te netwerken. De aanwezigen hebben vaak geen idee, wat er bijvoorbeeld bij een club of een omgeving gaande is. Onder de aanwezigen bevond zich wethouder Paul Dirkse. Degene, die niet onder ons meer is, maar die een belangrijke rol heeft gespeeld bij de totstandkoming van het sportcafé is Aad van der Luit. Rik van de Geest herdacht hem via een speech en 1 minuut stilte.

Aansluitend op het sportcafé was er de receptie. Een aantal clubs en instanties waaronder de KNVB en de COVS waren present. Er werden cadeaus ontvangen en in zijn speech refereerde voorzitter Raymond Keur op de waarden, die voor het spelen van voetbal zo belangrijk zijn, maar die tegenwoordig gemakkelijk worden “weggewuifd ” Aan individueel belang wordt meer waarde gehecht dan aan het groepsbelang.

Onderlinge bestuurscontacten zijn voor het voetbal zeer belangrijk. Een reden van Remco Mentink om namens Leiden Amateurvoetbal vijf voorzitters ( Lugdunum, Meerburg, ASC, UVS en Roodenburg) en de afgevaardigde van de KNVB op foto vast te leggen. Op sfeervolle wijze werd via deze receptie opgewarmd voor de reünie, die op zaterdagavond plaats vond (later meer daarover).

Hierbij een uitgebreide fotoreportage vanuit Roodenburg of meer precies van Ivonne Keur!!. Meer foto’s zijn terug te vinden via de club zelf of Facebook van de club uit Leiden-Noord.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read