Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorbeschouwing vierde klasse (inhaalweekend 15-17 april)

Mooi artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Kruimelwerk, meer is het niet. Toch ook voor de vierde klasse een korte voorbeschouwing op het aanstaande inhaalweekend. Het gros van de clubs komt niet in actie.

Zaterdag 15 april

Blauw Zwart-FC Rijnland en..

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Voor Blauw Zwart staat alles op het spel. De ploeg van Jos van der Helm kan op gelijke hoogte komen met lijstaanvoerder Van Nispen en als dat lukt dan kan zich nog een ongemeen spannend slot ontrollen in de vierde klasse A. De ploeg uit Wassenaar ontvangt FC Rijnland, dat enkele weken terug nog aanspraak mocht maken op een hoge positie in de derde periode, maar na de nederlagen tegen Roodenburg en Woubrugge speelt de Leidse ploeg enkel nog voor de eer. Thuis tegen de formatie uit Leiden-Noord werd het 2-3 en aan de Bateweg verloor de equipe van Roberto Escudero met dezelfde cijfers. FC Rijnland kan dus nog wel een rol van betekenis spelen in de titelrace. Het is enkel de vraag hoe het gesteld is met de motivatie nu de prijzen op zeker voorbij de neus zijn gegaan. Oegstgeest hoopt, als nummer drie, nog op misstappen van Blauw Zwart en Van Nispen en zal dus komende zaterdag volledig achter de Leidse ploeg staan. Een ander inhaalduel is nog KSD/Marine-VVSB, maar daar is elk belang ver te zoeken. Van de zondagclubs uit onze regio haalt Leidsche Boys zaterdag in tegen Moordrecht en die ploeg komt maandag naar Leiden voor een treffen met Roodenburg. GOL Sport gaat op tweede paasdag op bezoek bij VEP. In het voorbije weekend kregen Leidsche Boys en GOL Sport geen team op de been. Vervelend voor de tegenstander en het leverde de beide clubs een straf op van drie punten, opgelegd door de KNVB.

 

Rebel Horeca artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten