Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oegstgeest bekert met speels gemak door

Duke of Oz artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Districtsbeker- Oegstgeest heeft zich met speels gemak geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De formatie van Huig Jan Heeringa veegde de vloer aan met eveneens vierdeklasser Floreant. In Boskoop stopte de teller bij 0-7. De trainer hoopt voor de volgende ronde op een thuiswedstrijd tegen een aansprekende tegenstander uit de regio.

Halverwege was de tweestrijd al gelopen. Oegstgeest leidde met 0-3 door treffers van Adil Harfaoui, Roy Dijkstra en Joep van Tulder. Daarnaast had de thuisploeg al een rode kaart te pakken vanwege een forse overtreding op Bob den Hollander, die gelukkig voor de lijstaanvoerder in 4A wel door kon spelen. Sterker nog, de 0-4 en 0-5 na de pauze kwamen op zijn naam. Weer Van Tulder en Roy Elkerbout zorgden voor een nog grotere uitslag.

Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Heeringa: ,,Ik had eerlijk gezegd wel rekening gehouden met een overwinning, maar niet met deze cijfers. De ploeg speelde goed en gedreven en het was de gehele wedstrijd eenrichtingsverkeer. We hebben ons ritme uit de competitie kunnen vasthouden. Nu zou het voor de jongens leuk zijn wanneer er een mooi affiche uitrolt in de volgende ronde. Want laten we eerlijk zijn, als vierdeklasser ga je natuurlijk niet de finale halen.”

Foto’s: met dank aan Oegstgeest

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner