Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Districtsbeker: FC Boshuizen pakt zaken serieus aan

Mooi artikelbanner
Brasserie Park

Districtsbeker- Marcel IJzendoorn wilde zich met FC Boshuizen niet laten verrassen in het bekertoernooi. ,,Afgelopen week werden in West I al ploegen uitgeschakeld die veel hoger spelen dan hun tegenstander. Gevaar van onderschatting ligt in dat soort gevallen op de loer en dan kan je wel eens lelijk onderuit gaan. Daar had ik geen trek in en mijn elftal gelukkig ook niet. Het was zaak om een hoog tempo te onderhouden en snel afstand te nemen. Dat is gelukt en dan maak je het jezelf makkelijker. Daar geef ik de groep een compliment voor want zo’n duel tegen een vierdeklasser kan ook uitdraaien op een kwelling.”

De Leidse ploeg stond halverwege al met 4-0 voor en nam na de rust geen gas terug. ,,De energie bleef in het elftal en een aantal jongens die de laatste tijd minder heeft gespeeld of is teruggekomen van een blessure deden het prima. Die gretigheid moeten we in de competitie weer oppakken na de nederlaag tegen Zeeburgia in de laatste speelronde van vorige week.” Tommy Sinteur opende de score en nam ook de zesde treffer voor zijn rekening. Gerson Pisas maakte nummer twee en acht en Sohrab Safi zette zijn handtekening onder de derde en vierde treffer. Kauzi Nomen en Younesh Seghrouchni vonden het net ieder eenmaal voor de blauw-gelen.

OWN artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten