Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Drie regioclubs zeker van continuering bekertoernooi, zes clubs al uitgeschakeld

Mooi artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Na twee speeldagen kan er een tussenbalans worden gemaakt van de verrichtingen van regioclubs in de strijd om de districtsbeker. Veel clubs zijn afhankelijk van de gebeurtenissen op de derde speeldag die komend weekend wordt afgewerkt. Bij de eerste-en tweedeklassers bekeren de eerste twee clubs door en bij de andere poules is enkel de nummer 1 verzekerd van en langer verblijf in dit toernooi. Onze redactie zette de clubs even op een rij voor een compleet beeld.

Geplaatst voor de volgende ronde: ROAC, FC Boshuizen en Stompwijk’92

Uitgeschakeld voor de volgende ronde: DoCoS, Sporting Leiden (za), Kickers’69, Lugdunum, SJC en Koudekerk

Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Alle andere clubs hebben nog kans, met de beste papieren voor de navolgende clubs: RCL, Teylingen, Altior, Quick Boys 2/LSVV’70, Zwammerdam, Hazerswoudse Boys, Kagia, Ter Leede 2, Blauw Zwart, Woubrugge, FC Oegstgeest, Rijnsburgse Boys 2, Football Factory, SJZ, Bernardus, ASC en WVC.

Slingerland artikelbanner
Koetshuis de burcht artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten