Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

LAV Cup, 23 januari: het einde van de groepsfase komt in zicht

Brasserie Park
Duke of Oz artikel

In aanloop naar de competitiestart komen diverse clubs dinsdagavond in actie voor de LAV Cup. Enkele beslissingen zullen vallen. Wie gaan er door naar de knock-outfase van het regionale toernooi en wie vallen er na vanavond af?

AVV Alphen, dat als hekkensluiter in poule A al is uitgeschakeld, ontvangt nummer vier FC Rijnvogels 2. De Katwijkers zijn bij winst zeker van de volgende ronde. Ook FC Boshuizen maakt nog kans op de vierde plek en plaatsing voor de volgende ronde. Maar dan moeten de Leidenaren zelf winnen op bezoek bij de reserves van Noordwijk. Nummer drie DoCoS, dat al zes wedstrijden speelde, wordt alsnog uitgeschakeld als zowel FC Boshuizen en het tweede elftal van FC Rijnvogels winnen. Het kan dus nog alle kanten op in poule A.

Datzelfde geldt overigens voor poule C. Meerburg krijgt LSVV ’70 over de vloer, terwijl SJZ afreist naar VV Oegstgeest. LSVV en SJZ zijn bij winst of een gelijkspel in ieder geval zeker van de volgende ronde. Meerburg maakt nog kans, maar VV Oegstgeest lijkt op voorhand al uitgeschakeld.

Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis

In poule D treffen de koplopers, Kagia en FC Rijnland, elkaar. Beide teams hebben negen punten, maar de Leidse formatie speelde een wedstrijd minder dan de Lisserbroekers. Wie wordt groepswinnaar? De twee ploegen zijn overigens al nagenoeg zeker van een plek bij de laatste zestien.

In poule E vecht de zaterdagtak van Roodenburg voor zijn laatste kans tegen Stompwijk ’92. De ploeg van trainer Nino Poulina staat na twee wedstrijden op nul punten, terwijl de Stompwijkers na drie duels drie punten hebben verzameld. De Leidenaren maken nog kans op het bereiken van de achtste finale van de LAV Cup, maar winst is dan noodzakelijk. Voor de zondagtak van Roodenburg geldt hetzelfde. Nul punten na twee duels. Op eigen veld moet vanavond worden gewonnen van Voorschoten ’97 (zon.), dat nog zonder puntverlies is (9 uit 9).

Woensdag verschijnen de verslagen van alle gespeelde LAV Cup-duels weer op deze website.

Bekijk hier de groepsindeling, het resterende wedstrijdschema en de uitslagen van de LAV Cup (voor zover bij de organisatie bekend).

Rabobank BP blokbanner

Rebel Horeca artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten