Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oproep aan aantal deelnemende Rabobank LAV Cup clubs

Drankenhandelleiden artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

De tweede editie van de Rabobank LAV Cup is enige tijd terug gestart en in zes van de zeven poules is zich al een stand aan het vormen. Veel duels zijn door de clubs ook al vastgesteld voor wat betreft de groepsfase. Uiterlijk 15 januari 2019 dienen alle wedstrijden te zijn gespeeld. Dit omdat de loting voor het vervolg van het toernooi dan spoedig zal plaatsvinden en de knock-out fase, kwartfinale- en halve finale dienen daarna uiterlijk in april te zijn gespeeld. Voor deze keuze is gekozen omdat de organisatie beseft dat de maand mei in de competitie beslissend is voor veel clubs en daarom enkel de finale wil openhouden voor na april. Om precies te zijn: op de finaledag (15 juni 2019) staan de twee beste clubs van het toernooi tegenover elkaar. Derhalve heeft de organisatie de support nodig van de clubs. De voorbije weken is er veel appcontact geweest en dat heeft gemaakt dat poule B, C en G al geheel gevuld zijn. Hulde voor de daadkracht bij de clubs van deze poules. Ook in de andere groepen staan de meeste wedstrijden vast, maar helaas is nog steeds niet alles afgesproken. Daarom het UITDRUKKELIJKE VERZOEK OM DE ORGANISATIE NOG DEZE WEEK TERUG TE KOPPELEN WANNEER DE RESTERENDE WEDSTRIJDEN GEPLAND STAAN.

De openstaande wedstrijden op een rij:

Poule A: UVS-TAVV, Sporting Leiden-TAVV

Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Poule D: Voorschoten’97 (zo)-SJZ

Poule E: Football Factory-Kagia, Football Factory-FC Lisse O23

Poule F: Sporting Leiden (za)- LSVV’70, ASC-LSVV’70, Sporting Leiden (za)- Roodenburg.

Mochten er toch al wedstrijden in dit rijtje zijn vastgesteld dan is de organisatie daar kennelijk abusievelijk niet van op de hoogte gesteld.

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten