HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Rabobank LAV Cup, poule C : Talenten Quick Boys te sterk voor...

Rabobank LAV Cup, poule C : Talenten Quick Boys te sterk voor jeugdig Voorschoten ’97 (4-1)

-

Rabobank LAV Cup, poule C- Op Nieuw Zuid troffen dinsdagavond de teams van Quick Boys O-21 en Voorschoten ’97, dat aantrad met spelers die niet ouder dan 23 jaar zijn, elkaar voor hun eerste wedstrijd van de Rabobank LAV Cup. In een leuke partij  waren de gastheren de Adegeest-bewoners met 4-1 (na een 2-1 ruststand) de baas.

Quick Boys opende sterk en kwam na tien minuten op voorsprong toen Bastiaan Coorn een steekpass van Alex van der Plas op de juiste waarde wist te schatten (1-0). Tien minuten later trok Voorschoten ’97 via Alex Iliopoulos de stand weer in evenwicht (1-1). Toch was het opnieuw Quick Boys dat nog voor de rust aan de leiding kwam. Na goed doorzetten aan de rechterkant van Max Aandewiel was het opnieuw Coorn die de bal achter Voorschoten ’97-keeper Kas Vaneman kreeg (2-1). Met deze stand werd ook de rust bereikt. In de 2e helft vond Quick Boys nog tweemaal het net Luc van der Plas  zorgde na een corner van Yassin Kaabouni voor de 3-1, waarna Mike van der Ven, na een steekbal van Bastiaan Snellen, voor de 4-1 eindstand tekende.

Voorschoten’97-trainer Marcel de Hoogt kon wel leven met het resultaat. De Hoogt: ,,Quick Boys O-21 heeft een goed voetballende ploeg en de overwinning was verdiend. Ik denk wel dat wij meer hadden moeten scoren. Met name Alex (Iliopoulos, SN) had nog wel wat goals kunnen maken, dat vond Alex trouwens zelf ook.”

Quick Boys O-21-trainer Jerry Ubink na afloop: ,,Dit is de eerste keer dat de jongens met elkaar speelden. Dit team bestaat uit spelers die in de competitie spelen in O-17, O-19 en Quick Boys 2. De wedstrijden in de Rabobank LAV Cup  zijn voor deze jongens goede leermomenten. Hoe meer we van dit soort wedstrijden, des te beter het is voor hun ontwikkeling. Wat ons betreft komen we dan ook zover mogelijk in dit toernooi.”