Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Rabobank LAV Cup, poule C: Voorschoten ’97 (za) maatje te groot voor RBB O21

Rumling bouw artikel
ALV artikelbanner

Rabobank LAV Cup, Poule C- Voorschoten ’97 (za) nam het dinsdagavond op tegen Rijnsburgse Boys O-21. Na een redelijk gelijk opgaand 1e uur namen de gastheren uiteindelijk ruim afstand van de Rijnsburgse jongelingen (7-0).

Trainer André Lourens van Voorschoten’97 beschikt dit seizoen over een kwalitatief én kwantitatief brede selectie en benutte de wedstrijd ook om spelers aan het werk te zien, die dit seizoen niet of nauwelijks aan spelen waren toegekomen. Eén van deze spelers was Jordy Manuputty, die na een langdurige blessure zijn rentree maakte in de Voorschotense hoofdmacht. De jeugdige Rijnsburgers kwamen goed uit te startblokken en kregen twee goede mogelijkheden, die ze onbenut lieten. Hierna nam de thuisploeg het heft in handen en wist voor rust tweemaal het net te vinden. Toen na een uur spelen ook de 3-0 viel, was het Rijnsburgse verzet gebroken en konden de geel-groenen vrij eenvoudig naar een wat geflatteerde 7-0 eindscore uitlopen. Voor de gastheren scoorden Nick Guijt (3x), Tim Koning(3x) en Kevin Koek.

Trainer Piet van Duyn van RBB O-21 na afloop:,, Het is  een beetje zuur dat de einduitslag zo hoog uitvalt. Aan de andere kant zijn deze wedstrijden ook bedoeld om te zien welk vlees we in onze Rijnsburgse kuip hebben. Spelen tegen een sterke tweedeklasser, is toch wat anders dan sommigen op zaterdag in de competitie gewend zijn.  We speelden met jongens uit de O-19 en zelfs een enkele uit de O-17, dan is een  tegenstander als Voorschoten’97 wel even wennen. Maar goed, als trainer heb ik vanavond ook gezien welke jongens wel aanhaken bij dit niveau, dat is toch nuttig.”

Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis

Door dit resultaat staat Voorschoten’97 (za) na 3 gespeelde wedstrijden op 6 punten, de Rijnsburgers hebben na 3 wedstrijden 3 punten verzameld.

 

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten