HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 5Rabobank LAV Cup, poule E: Zwammerdam houdt zicht op tweede ronde

Rabobank LAV Cup, poule E: Zwammerdam houdt zicht op tweede ronde

-

Rabobank LAV Cup, poule E: Derdeklasser Zwammerdam is nog steeds in de race om de tweede ronde te bereiken van dit regionale toernooi. Gisteravond werd vierdeklasser Football Factory tamelijk eenvoudig aan de kant gezet: 6-0. In poule E gaat Kagia foutloos aan de leiding. Zwammerdam volgt met evenveel punten, maar speelde een duel meer. De ‘Dammers’ hebben al wel een positief doelsaldo van plus twaalf. FC Lisse en Football Factory zijn met drie punten uit twee wedstrijden nog niet uitgeschakeld. Warmunda is nog puntloos in deze poule.

Reijer Peters opende de score voor de ploeg van Jack Harmsen na ruim tien minuten. De voorsprong werd tien minuten voor de pauze uitgebouwd door Koen Woudenberg. Na de rust liep de thuisploeg verder weg via een fraaie vrije trap van Peters. Het mooiste doelpunt van de avond kwam op naam van Thijs Nulle. Na geklungel aan Leidse kant werd het 5-0 door Tim Kramer, die ook de maker was van het zesde doelpunt. Komende zaterdag spelen de groenhemden een uitwedstrijd bij DWO, terwijl de ploeg uit de sleutelstad zich gaat opmaken voor een treffen met medekoploper Aarlanderveen.