Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Rabobank LAV Cup, poule E: Zwammerdam houdt zicht op tweede ronde

ALV artikelbanner
Duke of Oz artikel

Rabobank LAV Cup, poule E: Derdeklasser Zwammerdam is nog steeds in de race om de tweede ronde te bereiken van dit regionale toernooi. Gisteravond werd vierdeklasser Football Factory tamelijk eenvoudig aan de kant gezet: 6-0. In poule E gaat Kagia foutloos aan de leiding. Zwammerdam volgt met evenveel punten, maar speelde een duel meer. De ‘Dammers’ hebben al wel een positief doelsaldo van plus twaalf. FC Lisse en Football Factory zijn met drie punten uit twee wedstrijden nog niet uitgeschakeld. Warmunda is nog puntloos in deze poule.

Reijer Peters opende de score voor de ploeg van Jack Harmsen na ruim tien minuten. De voorsprong werd tien minuten voor de pauze uitgebouwd door Koen Woudenberg. Na de rust liep de thuisploeg verder weg via een fraaie vrije trap van Peters. Het mooiste doelpunt van de avond kwam op naam van Thijs Nulle. Na geklungel aan Leidse kant werd het 5-0 door Tim Kramer, die ook de maker was van het zesde doelpunt. Komende zaterdag spelen de groenhemden een uitwedstrijd bij DWO, terwijl de ploeg uit de sleutelstad zich gaat opmaken voor een treffen met medekoploper Aarlanderveen.

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten