Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Woensdag 21 februari loting regionale voetbalcup

Drankenhandelleiden artikelbanner
Duke of Oz artikel

Morgenavond is het zover! De loting voor het vervolg van het derde regionale voetbaltoernooi. Bijna alle wedstrijden in de LAV Cup zijn gespeeld en het gros van de clubs is bekend voor wat betreft de plaatsing voor de knock-out fase. Enkel in poule D staan er nog drie wedstrijden open. Deze drie beslissende wedstrijden zijn wel vastgesteld. De volgende clubs bevinden zich morgenavond in de koker, dit in willekeurige volgorde: Stompwijk’92, UVS, Voorschoten’97 (za), Voorschoten’97 (zo), RCL, VV Leiden, FC Rijnvogels (res), FC Boshuizen, Kagia, LSVV’70, Oegstgeest, Meerburg, Ter Leede (res), Lugdunum, Valken’68 en Foreholte. Daar komen nog twee van vier nog in de race zijnde clubs bij: VVSB, ASC, FC Rijnland of Koudekerk.

Bij de loting, ASC is gastheer en de clubs en sponsoren zijn uitgenodigd voor de loting, worden eerst negen knock-out wedstrijden bepaald. Deze wedstrijden zullen in maart worden gespeeld. De winnaars worden vervolgens, ook via loting, verdeeld over drie poules van drie clubs en spelen een halve competitie met als doel het bereiken van de finale. De groepswedstrijden vinden plaats in april. Op de finaledag komen de drie poulewinnaars uit tegen elkaar om de opvolger te bepalen van respectievelijk FC Rijnvogels en FC Boshuizen.

Van de loting volgt uiteraard een verslag op onze website. Ook worden er bewegende beelden vastgelegd alsmede zal er een ruime fotoreportage worden geplaatst op Leidenamateurvoetbal.nl

Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

De loting zal worden verricht door twee prominenten uit de Leidse regio. Daarnaast zal de avond ook in het teken staan van een belangrijke aankondiging!! Volg onze website, facebook en ons twitter-kanaal en u bent ook op de hoogte. Op naar de finaledag…

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten