Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

LAV TV (deel 3), de VoetbalTafel met regionale clubs

Mooi artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Maandag 28 mei  j.l. werd het derde deel van een drieluik opgenomen waarin de bij Leidenamateurvoetbal.nl aangesloten clubs voor de camera verschijnen om hun zegje te doen aan de Voetbaltafel. Bij deze laatste aflevering van het seizoen, met als gastheer het Stadsbrouwhuis in Leiden aan de Aalmarkt, kwamen de derde zeven clubs aan tafel na loting. Met trainers en spelers werd het seizoen onder de loep genomen. Het camerawerk is van Tess van Kooperen en Reanne van Kleef en de vragen werden gesteld door Remco Mentink en Hennie Kanbier. De navolgende clubs kwamen dit keer aan bod: Meerburg, VV Leiden, FC Rijnland, Warmunda, SJZ, Voorschoten’97 en RCL. Volgend seizoen zal een en ander vanwege de positieve reacties dit seizoen een vervolg krijgen.

Meerburg tot 8.30, VV Leiden en FC Rijnland tot 22.15, Warmunda en SJZ tot 36.30, Voorschoten’97 tot 43.35 en RCL sluit af!

Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner

 

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten