Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

UVS talentendag nadert: 4 april is het zover!

Vergulde vos artikelbanner
Mooi artikelbanner

Op woensdag 4 april 2018 organiseert UVS i.s.m. ADO Den Haag een talentendag. Deze dag is bedoeld voor spelers die geen lid zijn van UVS. De club organiseert de dag speciaal voor talentvolle voetballers die zichzelf in de kijker willen spelen. Ben jij nog geen lid van UVS en wil je deelnemen aan de talentendagen?

Op de talentendag worden wij ondersteund door ADO Den Haag met wie wij een samenwerkingsovereenkomst hebben. Op de talentendag zullen er o.a. diverse scouts van ADO Den Haag en UVS aanwezig zijn die de spelers bekijken. Ieder jaar krijgt UVS veel aanmeldingen van jongens en meisjes die lid willen worden. Wij vinden het fantastisch dat zoveel jeugdspelers het blauw-witte shirt willen dragen!

Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

De jeugdselectieteams van UVS spelen ieder jaar weer in de hoogste klassen van het jeugdvoetbal in Nederland. UVS leidt veel talenten zelf op, maar wil een nog sterkere positie binnen de hoogste klassen van Nederland bewerkstelligen. Juist daarom is er ieder jaar ook – beperkt – ruimte voor nieuwe UVS-ers die het komende seizoen onze jeugdselecties kunnen versterken. En laten we eerlijk zijn: Wie wil er nou niet uitkomen in competities met de beste amateurclubs van Nederland en mogelijk de overstap naar ADO Den Haag maken?

UVS is dus op zoek naar talentvolle spelers die iets toevoegen aan onze huidige selecties. Misschien ben jij die speler? Schrijf je dan in voor de TALENTENDAG van 2018 van UVS.

Klik hier om in te schrijven:  http://www.uvs-leiden.nl/talentendag-inschrijven

De talentendag wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Kooilaan.

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten