Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Elftal van het seizoen 2017-2018: derde klasse

Drankenhandelleiden artikelbanner
Catsanddogs artikel

FC Rijnland kende een redelijke eerste seizoenshelft, maar viel ver terug. De Leidse club, straks spelend onder de naam van fusieclub Sporting Leiden, richt nu de pijlen op het volgende seizoen. Toch leverde de club de beste speler van het seizoen van de derde klasse. Ronald Mink kwam wel boven het maaiveld uit en vergaarde meeste punten. Lars Verdel deed het uitstekend bij WVC en finishte op de tweede plaats, voor VV Leiden doelman Andy Van der Meulen. De navolgende spelers presteerden ook boven gemiddeld en wisten zo een stek in de top tien te vergaren in ons klassement: Dave Plooij (SJZ), Roy Hogewoning (Kagia), Nick van den Bosch en Nick Ammerlaan (Stompwijk’92), Sam van der Veek en Glenn Lobbezoo (Kagia) en Jeroen van Egmond (VV Leiden).

Een deel van de spelers zal meespelen op de finaledag van LeidenAmateurVoetbal.nl op 23 juni bij RCL in het duel tussen de beste regiospelers. De spelersklassementen zijn opgemaakt op basis van de punten die zijn uitgedeeld door de trainers, leiders of andere deskundigen. Voor alle duidelijkheid: LeidenAmateurVoetbal heeft hier dus geen rol in, anders dan het verwerken van de punten. Spelers staan opgesteld in de linie die de club aan het begin van het seizoen heeft opgegeven. Het kan zijn dat een speler wel op een andere positie staat dan bij zijn club (bijvoorbeeld linksbuiten in plaats van spits). Het gaat er echter om dat deze spelers de eer hebben om bij de beste elf spelers te behoren in de derde klasse in het voorbije seizoen. Hulde voor deze toppers!

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner

 

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten