Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Danny (DoCoS) en Kenneth Maaskant (UVS) verkassen naar Sporting Leiden

Rurh gold artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Gisteravond werd bekend dat FC Rijnland zich heeft versterkt met twee centrale verdedigers van andere Leidse clubs. Danny Maaskant komt over van buurman DoCoS en Kenneth Maaskant verlaat UVS om in het Morskwartier te gaan spelen bij de zondagtak van Sporting Leiden, de pas geboren fusieclub ontstaan uit VV Leiden en FC Rijnland. Woordvoerder Ronald Mink (sr): ,,Twee gerichte versterkingen waar we als club heel blij mee zijn. Zij brengen de nodige ervaring en rust mee en na een paar gesprekken met ze werd al snel duidelijk dat zij ons stappen kunnen laten maken in de ontwikkeling van de club. Deze week hebben zij het nieuws bij hun huidige clubs gemeld en we zijn erg verheugd dat wij er nu mee naar buiten kunnen komen. Verder blijft onze selectie in tact en er lopen nog enkele gesprekken met spelers van buitenaf. Het mag duidelijk zijn: wij zijn en blijven ambitieus en willen hogerop met FC Rijnland en VV Leiden of beter straks dus met Sporting Leiden.”

Justin Maaskant, broertje van Kenneth voetbalt overigens al bij FC Rijnland. Danny is de volle neef van deze twee broers. Dus straks spelen er drie familieleden van elkaar bij dezelfde club.

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten