Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

De Leidse sporten in de Leidse media

Rumling bouw artikel
ALV artikelbanner

Hoe verkrijgt de sportliefhebber tegenwoordig het nieuws over zijn favoriete sport? En zijn die sporten allemaal wel belangrijk genoeg om er veel aandacht aan te besteden? En hoe zit dat in Leiden? Soms vragen lezers zich af waarom voetbal zo ruim bemeten de kolommen vult in tegenstelling tot andere sporten. Waar kijkt een redactie naar als tot publicatie besloten wordt? Het zijn vragen die sportbestuurders of andere lezers, luisteraars, kijkers elkaar nog wel eens stellen.

Daarom organiseert Topsport Leiden een debatavond over “de Leidse sporten in de Leidse media”. Uitgenodigd zijn vertegenwoordigers van de Leidse sportmedia en van Leidse sportverenigingen. Het uitnodigingsbeleid is breed, dus bent u geïnteresseerd? Meldt u dan aan door een mailtje te sturen naar scheffer@topsportleiden.nl. Wilt u dit bericht verspreiden binnen uw vereniging of bekend maken via uw medium?

Plaats van handeling is: Leonardo College. Datum en tijd: dinsdag 30 januari 2018 om 19.30 uur

Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Sportieve groet,

Tjeerd Scheffer, Topsportcoördinator van de stad Leiden

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten