Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

G-Voetbal bij UVS: Wat goed is, moet blijven!

Rurh gold artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Onder dit motto organiseert de Afdeling G-voetbal van UVS voor de 27ste (!) keer dit supergezellige mixtoernooi. Op zaterdag 2 juni a.s. van 12.00 tot 17.30 uur wordt er gevoetbald en feest gevierd. Vanaf 16.00 uur volgt de prijsuitreiking met voor de winnaar de Johan Kwestro Wisselbokaal. Verder worden de winnaars van de Dick Kikkert Trofee, de meest waardevolle speler van het seizoen, en de Wil de Vos Trofee, beste keeper van het toernooi, bekend gemaakt. Na de wedstrijden is er weer de traditionele disco. Tijdens dit toernooi zijn ook de discogangers van VTV en bewoners van de diverse Gezins Vervangende Tehuizen onze gasten.

De deelnemende teams zijn als vanouds: Swetterhage, Rooy-Rakkers, VTV Leiden, Leidsche Boys, FC Boshuizen en drie UVS teams aangevuld met spelers en trainers van de diverse reguliere teams! Dit toernooi wordt weer mogelijk gemaakt door de nodige sponsors en begunstigers, waaronder ………

Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

Kom langs en ervaar de sfeer, de gezelligheid en natuurlijk de inzet van de mannen en vrouwen!

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten