Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Interessante optie voor regionale voetbalclubs: livestream wedstrijd

Brasserie VIS artikelbanner
Catsanddogs artikel

Onlangs is er een pilot gedraaid om een regionale wedstrijd rechtstreeks uit te zenden op het YouTube kanaal van LeidenAmateurVoetbal. Het ging om de ontmoeting tussen TAVV en RCL in de tweede klasse C op zaterdag. Zo konden volgers via ons YouTube kanaal de gehele wedstrijd zien, maar boden schermen in het clubgebouw van RCL ook de mogelijkheid om de tweestrijd bij de uitspelende club te bekijken. De reacties waren erg positief en om die reden willen we nog een pilot gaan draaien bij een andere club. Dit kan in de finale van de competitie, maar eventueel ook in de nacompetitie. Wanneer ook dit een succes wordt, is de kans groot dat dit innovatieve idee wordt doorgetrokken naar het seizoen 2018-2019.

Bovenstaande is een samenwerking tussen LeidenAmateurVoetbal en Vanaf de Zijlijn. Beide partijen hebben zich tot doel gesteld om zich verder te professionaliseren en de regionale voetbalclubs de kans te geven om hun club nog meer een podium te geven. Bij interesse kan uw club aangeven om welke wedstrijd het zou gaan plus gekoppeld de datum ervan. Dan kunnen wij de beschikbaarheid bekijken en tot een afspraak komen. Over de kosten zal uw club geïnformeerd worden (apparatuur, arbeidsloon). Er zijn daarnaast ook nog andere mogelijkheden zoals Club in Beeld, interviews, presentatie en meer. Ook dit kan onderling worden afgestemd. De kosten kunnen eventueel ook gedeeld worden in het geval dat er tegen een andere regionale club wordt gespeeld. Interesse? Mail dan naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten