Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Kampioenengalerij Leidenamateurvoetbal deel 1: Meerburg Vrouwen 1

Rumling bouw artikel
ALV artikelbanner

Vanaf vandaag is de Kampioenengalerij van LeidenAmateurVoetbal.nl geopend. Zie artikel elders op de website. En op dezelfde dag mag onze redactie de eerste kampioen tonen aan het publiek! Bij deze de welgemeende felicitaties aan de vrouwen van Meerburg 1. CHAPEAU!!

Naarmate het seizoen vorderde werden de verwachtingen steeds hoger. Maar na eerder dit jaar al de sportieve aanmoedigingsprijs van de Gemeente Zoeterwoude te hebben ontvangen hebben de Meerburgse vrouwen die verwachtingen méér dan waargemaakt. Op 8 mei j.l. werd in een confrontatie met DVV Delft het kampioenschap overtuigend binnengesleept.


Op de foto v.l.n.r., staand: Cees (coach), Kees (trainer), Ilja (leidster), Janet, Patricia, Sabrine, Joyce, Marcel (vlagger), Lotte, Anouk, Pamela, Merinde, Monique, Makboula en Bonnie. Zittend: Juul, Miranda, Jeanine, Liedeweij, Joyce, Winnie en Eline. (Niet op de foto: Arianne en Valarie)

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

Kees van Duin (trainer vr1)

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten