Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Keeperstrainer Eric Tanis blijft actief bij de zaterdagselectie en de O19 & O17 Jeugd V97

Voorschoten’97 is erg verheugd dat Eric Tanis ook volgend seizoen actief is op sportpark Adegeest. Naast het trainen van de keepers van de zaterdag A selectie gaat Eric in het nieuwe seizoen ook de selectiekeepers van de O19 & de O17 onder zijn hoede nemen. Eric zijn vakmanschap en bevlogenheid leiden er toe dat onze keepers zich duidelijk ontwikkelen!

Eric Tanis heeft gekeept bij bvo’s S.V.V. en Excelsior Rotterdam en onder andere in het Nederlands elftal onder de 23 jaar en hij heeft daarbij getraind onder diverse bekende namen waaronder, Rob Jacobs, Nol de Ruiter en Dick Advocaat om er wat te noemen. Naast zijn ruime ervaring als keeper in zowel het betaalde als het amateurvoetbal heeft Eric ook ruime ervaring als keepers- en voetbaltrainer. Zo is hij onder andere trainer geweest van het eerste elftal van derdeklasser MSV’71 (uit zijn woonplaats Maassluis) en daarvoor bij SVV uit Schiedam, Sparta bvo B1 en Westlandia A1 landelijk. Een goede zaak voor Voorschoten 97 om zo’n ervaren kracht in de technische staf te behouden.

Voorschoten’97, Paul Zweekhorst

Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten