Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Kleine klassieker bij ASC: Feyenoord jeugd komt 18 april op bezoek

Brasserie Park
Drankenhandelleiden artikelbanner

Dat het goed gaat met de jongste jeugd van ASC was in Oegstgeest en omstreken al bekend; nieuwe Mini’s en Kickers melden zich in grote getalen aan en de prestaties van de JO8- en JO9-elftallen zijn zeer goed. Maar dat dit nieuws zo snel ook in Rotterdam bekend zou worden, had niemand kunnen voorzien. De verrassing was dus ook best groot toen Feyenoord aangaf met hun jongste jeugd tegen het oudste Ajax te willen spelen: de Ajax Sportman Combinatie uit Oegstgeest. In 1925 hield ASC Feyenoord af van de landstitel in de eredivisie door hen op de laatste speeldag met 3-0 op een bomvolle Kempenaerstraat te verslaan. Sparta werd daardoor kampioen, het bedankgedicht hangt nog steeds bij ASC. Of revanche voor die wedstrijd nog een rol speelt is onbekend. Op woensdag 18 april trappen de spelertjes van ASC en Feyenoord om 17.00 af op ons eigen sportpark. Iedereen is welkom om te komen kijken!

De wedstrijden die gespeeld worden zijn:
ASC JO9-1 – Feyenoord JO8
ASC JO8-1 – Feyenoord JO7

Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner

Wil je zelf een keer voetballen tegen de landskampioen? Begin dan met een keer vrijblijvend proeftrainen, dat kan door een mailtje te sturen naar jeugd@ajaxsc.nl.

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten