Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oproep oprichten panel aangaande Voetbal Vitaal (ingezonden brief)

Duke of Oz artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Beste lezer,

Al jaren is men bezig het project Voetbal Vitaal uit de grond te stampen. Tot op heden zonder succes. Het is in mijn optiek wel gelukt om veel vraagtekens, en daarmee ook hoofdbrekens te ontwikkelen bij de ‘gewone’ voetballer in Leiden. Want hoe staat het nu precies met het project? Hoe lang speel ik nog bij mijn club? Moet ik sponsoren al afhouden omdat mijn club mogelijk straks niet meer bestaat?

Mijn naam is Jordy Boutier, op een haar na 25 jaar lid van Leidsche Boys en nog elke zondag op het veld te bekennen. Allereerst wil ik aangeven dat ik dit volledig buiten Leidsche Boys om doe, en het bestuur hier dan ook op geen enkele manier een verband mee heeft.

Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Ik stuur dit bericht omdat ik graag een panel wil oprichten waar alle leden (want daar draait het uiteindelijk om) gezamenlijk met elkaar in conclaaf kunnen gaan. Waar men ideeën kan uiten. Waar men informatie kan delen als het gaat om het project Voetbal Vitaal. We kunnen elkaar dan op de hoogte houden van alle vorderingen rondom dit project. Ook zal ik politiek Leiden een zelfde soort uitnodiging sturen. Zo creeeren we korte lijnen, en dat zorgt mogelijk voor wat meer communicatie onderling, en ook met de Gemeente.

Hoe ziet dit panel er dan uit? Heel simpel. Ik heb een chatkanaal geopend wat gratis is. Dit programma heet Slack. Je hoeft hiervoor niets te installeren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden via:

https://join.slack.com/t/voetbalvitaal/shared_invite/enQtMzE1MDQzMjk4MjkyLWM3ZmQ0YmIyOTNhYTYyN2UxY2E3NjMwOTcwYTM2ZGNjOWNkZDE2NzRjMmNjYTYxYzA2ZDZhZTM1ODdkNzExZWM

Optioneel kun je ook de app ‘Slack’ downloaden uit de Google Play Store, of de App Store. Dit is in ieder geval niet verplicht.

Ik wil jullie vragen deze link te delen met jullie leden. Zo kan er een grote groep mensen ontstaan en ontstaan er misschien wel prachtige ideeën? Wie zal het zeggen. Het zorgt er in ieder geval voor dat de communicatie over dit project wat vlotter getrokken wordt.

Het staat nog allemaal erg in de kinderschoenen, maar ik hoop binnen afzienbare tijd toch zo een 150 actieve leden te hebben verzameld in dit chatkanaal. Ondertussen zal ik politiek Leiden uitnodigen om deel te nemen aan het kanaal. Daardoor ontstaan er mogelijk creatieve ideeën, gezonde discussies en een heldere conversatie rondom het project Voetbal Vitaal.

Mochten er e-mailadressen van jullie leden in het bezit zijn, dan kan ik deze eventueel ook persoonlijk per e-mail aanschrijven. Maar zoals je mogelijk weet speelt privacy tegenwoordig een grote rol. Ik kan me dus prima voorstellen dat jullie dit liever zelf doen. Zie je helemaal niets in dit idee, of heb je een aanvulling? Laat het me alsjeblieft weten.

Met vriendelijke groet,

Jordy Boutier

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten