Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Paul van der Zwaan beste amateurtrainer seizoen 2017-2018?

Geco artikelbanner
Den gapender eter artikel

Door de VVON zijn 6 trainers – 1 uit elk VVON district –  genomineerd voor de titel “Beste amateurtrainer seizoen 2017/2018. Wie wordt de opvolger van Jan van Raalte die vorig jaar werd verkozen tot beste amateurtrainer? De verkiezing zal plaatsvinden op vrijdag 11 mei 2018 tijdens het 16e Nederlands Trainerscongres in het stadion van PEC Zwolle. De winnaar zal uiteindelijk de Rinus Michels Award ontvangen.

Zie hier de gegadigden: https://www.vvon.nl/shared/content/uploads/2018/04/Overzicht-genomineerden-2018.pdf

Met uiteraard speciale aandacht voor onze regionale trainer: Paul van der Zwaan!!!

Sport2000 artikelbanner
Amstel radler artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Via de VVON:

Paul is inmiddels aan zijn derde jaar bezig. Vorig seizoen promoveerde hij met zijn team naar de Derde Divisie. Paul ziet zijn team het liefst gegroepeerd, attractief spelen waarbij zowel spelers als publiek aan hun trekken komen. De onderlinge afstanden zijn bij elke training hierbij het uitgangspunt. In veel positiespelen worden onderlinge afstanden getraind om zo een compact elftal te creëren. Quick laat elk jaar jeugdspelers doorstromen en hebben dan ook een beleid waarin wordt aangegeven dat spelers van buiten niet de eigen jeugd in de weg mogen staan. Met zijn ruim 30 jaar ervaring als trainer merkt hij dat het mentale aspect het verschil maakt. Goed kijken naar de kwaliteiten en de identiteit van de club en je daarop aanpassen. Naast het trainerschap is Paul docent TC 2 bij de KNVB.

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten